Op zoek naar muursticker maken van foto?

muursticker maken van foto
Muurstickers 3D: 3D Muursticker van uw foto of bestand.
Hierdoor creeërt u optisch meer ruimte in uw kamer en verfraait u uw wand. Upload uw foto of bestand en wij controlleren deze op technische punten. Daarna ontvangt u van ons een voorbeeld hoe uw unieke 3D muursticker eruit gaat komen te zien.
trapliften
Stickers laten drukken met eigen foto? Bestel bij posterXXL.
Dat kan bij posterXXL! Op de website van posterXXL kun je eenvoudig stickers laten drukken met een afbeelding naar keuze. Dat betekent dat je een eigen foto kunt uploaden, maar er ook voor kunt kiezen gebruik te maken van de fotowereld van posterXXL.
lenen
Zelf muurstickers maken voor kinderkamer vtwonen.
Heb je een idee voor een leuke muursticker? Misschien een grappige vorm, een mooie tekst of een foto. Bij Stickerop ontwerp je je eigen muursticker. Je maakt in een beeldbewerkingsprogramma je sticker zoals je hem wilt. Upload het beeld en je hebt enkele dagen laten een home-made muursticker in huis. Bij Stickerkunst hebben een plakkunst designer. Op de website kan je zelf muursticker maken en ontwerpen. Je kunt spelen met tekst, vormen, afbeeldingen en kleuren. Muursticker van stof.
Zwemvijver
Foto op sticker printen.
Geen geschikte foto? Kijk eens bij onze beeldbanken.: Afwijkende formaten en/of grotere aantallen? Mail naar zakelijk@fotogeschenk.be voor een scherpe prijs. Twijfelt u over het het maximale afdrukformaat? Mail uw fotobestanden dan naar fotokeuren@fotogeschenk.be voor snel en deskundig advies. Bekijk alle actuele kortingscodes en actiecodes van fotogeschenk.
Muurstickers in de babykamer? 5 toffe voorbeelden?
Je kunt hierbij werkelijk alle kanten op en je kunt het net zo gek, grappig en leuk maken als je zelf wilt. Misschien is jullie kleine helemaal weg van dinos, dan neem je toch zon sticker. Dat is echt een voordeel van een groot assortiment, er is vast en zeker iets dat perfect aansluit bij jullie wensen. Eenvoudig, mooi én makkelijk terug verwijderbaar. Bij muurstickers heb je ook nog eens het voordeel dat je na een tijdje heel gemakkelijk de sticker weer kunt verwijderen en de kamer een nieuwe look kunt geven. Ga lekker samen brainstormen en kies uit een muursticker babykamer met tekst, afbeelding of foto en geef jouw kind een geheel eigen kamer door middel van muurstickers kinderkamer of een muursticker babykamer.
Uw eigen muurstickers zelf ontwerpen en kopen.
Dan kunt uw contact opnemen met ons door gebruik te maken van contactformulier rechtsboven. Hieronder staan enkele voorbeelden van muurteksten voor in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer, winkel of etalage. Elke muursticker kan worden voorzien van een eigen tekst, naam of foto, themas en kleuren.
Kies uw Muurstickers uit 100 mln fenomenale foto's' Nikkel Art.
Gemakkelijk schoon te maken. Levendige kleuren en UV-bestendigheid. Keuze uit 100 miljoen bijzondere foto's.' Winkel per categorie. Door: Vera 17-11-2017. Geschatte levertijd van een paar dagen, liep op naar meer dan 3 weken, zonder enige kontaktname. Heb er zelf moeten voor bellen en toen ging het vliegensvlug. Door: Maja Pavkovic 10-10-2017. Door: Tamara 12-09-2017. Super mooie poster! Makkelijk op de deur te plakken. Jammer dat hij 1 cm smaller is dan dat ik besteld heb, zie nu een witte rand. Bekijk alle reviews. XS Pakket Productietijd Levertijd. Alles over onze Verzendkosten Sticker. Verdere informatie over onze levertijden vindt u hier Levertijden. België Belgique Duitsland Frankrijk Nederland Oostenrijk Verenigde Staten Verenigd Koninkrijk Zwitserland. Foto op Plexiglas.
Muurstickers laten maken met foto of logo bij Argo.
Alleen is zon decowall muursticker meteen al van een zelfklevende lijmlaag voorzien, waardoor u niet meer met behangerslijm aan de slag moet. Daardoor zijn deze muurstickers bijzonder gemakkelijk te plaatsen. Qua uitzicht ziet een decowall sticker er wat gestructureerd uit met een matte look. U wilt muurstickers laten maken? Wilt u uw muur sieren met bijvoorbeeld een uitvergrote foto, dan delen we deze op in printbare breedtes van ongeveer 12, meter.

Contacteer ons