Resultaten voor fotobehang zelf maken

fotobehang zelf maken
Fotowand persoonlijk online ontwerpen Fotobehang op maat.
Wij helpen je graag online, telefonisch of via de fotowanddealer bij u in de buurt bij het maken van de juiste keuze of invulling van jouw fotobehang op maat! aanbrengen ook mogelijk. in deze promotiefilm leggen de mensen van Fotowand.nl exact uit hoe je jouw persoonlijke fotobehang creëert met onze online tool.
jeroen bosch den bosch
Maak een fotobehang van een eigen foto!
Heb je zelf geen geschikte foto of weet je niet hoe een beeldbank werkt? Zoek dan direct een geschikte foto uit in onze Fotodatabase. Maten en prijs van het behang Vlies fotobehang zet niet uit en krimpt niet als je het wilt opplakken. Je kunt dus de exacte maat van je muur aanhouden. Als je er echter niet zeker van bent dat je muur helemaal recht loopt, kun je altijd een paar centimeter extra aanhouden in zowel de breedte als de hoogte. De prijs voor gepersonaliseerd fotobehang is 30 eur per m2. Wij rekenen een minimumprijs van 90 euro, ook als jouw muur kleiner is. Opplakken van je fotobehang Het opplakken van het vlies fotobehang is erg makkelijk. Je hoeft namelijk alleen de muur maar in te smeren met lijm en plakt de banen van boven naar beneden en van links naar rechts strak stotend tegen elkaar. Lijm wordt niet meegeleverd. Fotobehangen.nl adviseert Bison lijm voor vliesbehangen te gebruiken. Lees ook onze uitgebreide plakinstructies. Model nr FL_eigenfoto. Extra description Heb je hulp nodig bij het maken van behang op maat?
gordijnen op maat goedkoop
Fotobehang zelf ontwerpen Praxis.
Altijd de laagste prijs. Fotobehang zelf ontwerpen. Let op: de online tool voor het uploaden van je fotobehang werkt tijdelijk niet. Dit probleem is bekend en er wordt momenteel aan gewerkt. Zelf je fotobehang ontwerpen in 5 eenvoudige stappen voor slechts 1695, per m!
leren programmeren java
Fotobehang printen en bestellen Reclameland.
U kunt uw ontwerp thuis zelf maken in uw favoriete ontwerpprogramma. Exporteer uw ontwerp als pdf-bestand dat aan onze aanleverspecificaties voldoet. U ziet al tijdens het aanleveren een digitaal voorbeeld van uw ontwerp. Bekijk of download onze werktekeningen en templates om er zeker van te zijn dat u een goed bestand aanlevert. Later bestellen en drukwerk nóg sneller in huis bij Reclameland. Hoe kies ik de juiste ophangplaat? Wat zijn spanners? Welke bindwijzes zijn er voor mijn magazine? Gratis levering in Nederland en België. Eigen productie van al ons drukwerk. Gratis advies van onze experts. Snelle levering van onze producten. 100 x 100 cm foto behang 300 grams paperback voor slechts 1995, Bestel nu! Een levensgrote foto op hoogwaardig fotobehang printen?
Fotomuur Behang met foto Behang van foto laten maken.
FotoMuur.com is uw partner voor uw eigen persoonlijke fotobehang. Naast uw eigen foto op behangpapier, hebben wij een enorme keuze aan foto's' in onze galerij om uw gepersonaliseerd vliesbehang mee te maken. FotoMuur heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Dit geeft u als klant het grote voordeel dat u in volle vertrouwen uw eigen persoonlijke foto op vliesbehang online kunt bestellen Wij garanderen u de beste kwaliteit en de scherpste prijs per m2. Dit kunnen wij, omdat we het behang geheel zelf bedrukken in onze eigen fabriek.
Fotobehang eigen ontwerp Fotobehang eigen afbeelding.
Ontwerp je eigen fotobehang. Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen 7 werkdagen thuisbezorgd. Het unieke van dit product, is dat je foto wordt afgedrukt op topkwaliteit vliesbehang, door een professionele behangfabrikant. Vliesbehang is makkelijk aan te brengen, sterk, scheurvast, afneembaar en krimpt niet. Begin direct met ontwerpen. Unieke extra service: Kies uit onze beeldbank! Heb je zelf geen mooie foto, maar wil je wel graag een mooie fotowand, dan kun je kiezen uit bijna 2.000 bestaande afbeeldingen om een unieke fotowand op maat te ontwerpen.
Fotobehang op maat, goedkoop, makkelijk besteld en snel in huis! Repro.nl.
Heb je een foto die je levensgroot geprint wil hebben, dan kun je hier fotobehang op maat laten maken. Vul hier boven de breedte en hoogte van uw muur in. Ons advies is altijd ten minste 3 cm extra in breedte en hoogte te bestellen, zo kom je altijd goed uit. Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat! Klik hier voor meer informatie en tips. Fotobehang met eigen foto speciaal op maat gemaakt voor uw eigen fotomuur. Speciaal geprint op sterk scheurvast vliesbehang! Als u een foto aanlevert in een andere beeldverhouding dan besteld bijvoorbeeld liggend in plaats van staand wordt er door de professionals van Repro.nl een uitsnede bepaald. Bestanden die in een te lage resolutie of verkeerde verhouding worden aangeleverd zullen worden afgedrukt zonder waarschuwing vooraf. Indien u een foto van internet haalt dient u zelf op te letten dat deze minimaal 6 megapixel en rechtenvrij is.
Ontwerp je eigen behang! Eigen Huis en Tuin.
Tags: behang fotobehang. Behang van hout. Hotel-chique slaapkamer: Eindresultaat. DIY: 3D wand. Wekelijks inspiratie ontvangen over interieur tuin? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen. Over Eigen Huis Tuin. Eigen Huis Tuin is het langstlopende klusprogramma van Nederland, gepresenteerd door Thomas, Tom Evelyn. Belangrijke pijlers in het programma zijn de huis-en tuinmetamorfoses. Hier worden originele ideeën werkelijkheid met zowel grote verbouwingen als kleine klussen. We bieden inspiratie voor je interieur, kamers en tuin, maar geven ook tips en trucs om zelf aan de slag te gaan.
Ontwerp uw eigen behang Mr Perswall.
Create an account. U hebt nog geen zelf ontworpen behang opgeslagen. Show more results for No results found for wallpapers found. City of Romance. Creativity Photo Art. Isabelle McAllister Collection. New York Memories. What's' Your Story. Behang maken van uw eigen foto's.' Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte.

Contacteer ons