Meer resultaten voor beurs balie

beurs balie
beurs balie met geïntegreerde ipad Expo Display Service.
Donderdag 3 november 2011. Beurs balie met geïntegreerde Ipad. Het gebruik van Ipads heeft een enorme vlucht genomen. Ook op beurzen en op beursstands zie je deze steeds vaker gebruikt worden waarbij ze meestal los op een balie of tafel staan of liggen.
wasmachine
Balie nodig voor een beurs of pop-up winkel? Drukbedrijf.nl.
De beursdesk maakt je stand compleet en zorgt voor een professionele uitstraling. Alle balies kunnen worden voorzien van een full color print. De print is verwisselbaar dus voor een volgende beurs laat je eenvoudig een nieuwe print maken. Je balie ontwerp is eenvoudig te maken met gebruik van onze werktekeningen.
AdWords
Beurs en presentatiebalies bestellen Drukwerkdeal.nl.
Een licht en sterk materiaal dat erg geschikt is voor deze toepassing. Nadat je de beursbalie als simpel bouwpakket hebt opgebouwd, kan jij de blits maken op elke beurs of bijeenkomst. Inclusief handige opbergvakjes aan de achterzijde. Licht maar uitzonderlijk sterk materiaal kan met gemak 25kg dragen. Milieuvriendelijk en gemakkelijk recyclebaar. Enkelzijdig, full color bedrukt. Afmetingen Beursbalie Re-board 90cm 90x42x100cm Beursbalie Re-board 150cm 148x40x100cm Beursbalie Re-board hoek 122x53x110 cm. Trek de aandacht op jouw stand of evenement met een volledig gepersonaliseerde beursbalie rits. Een uniek systeem met een handige ritssluiting. Gereedschap is overbodig! De balies bestaan uit een aluminium frame en twee MDF platen, die dienst doen als boven en onderzijde. De balie omspan je met een doek van elastisch decotex.
vrieskast
Beursbalie op maat gemaakt Bestel nu bij ABC Display.
ABC Display biedt u een uitgebreid programma aan van diverse balies. Van een eenvoudige beurs balie voor verkooppromotie tot bijzondere, stevige en prachtige counters, met geïntegreerde vitrines welke in hoogte verschillen. De beurs balie is gemakkelijk te plaatsen en te vervoeren, zoals u van ABC Display gewend bent.
pop up beurswand
Beurs balie en beurs counters en beurstafels Professionele counters en betaalbaar.
Magnetic Banner kaarthouder. BudgetDisplay al meer dan 15 jaar uw 24 uurs displayspecialist. Al onze prints zijn brandwerend en hierdoor geschikt voor beurzen en events. Wij hebben de productie in eigen huis voor onze klanten in heel Nederland en Belgie.
VPN
Beursbalie bestellen Druk-Lokaal.nl.
Home Presentatie Beursbalie. Sta je op een beurs en wil je een goede indruk maken op je relaties? Ontwerp je eigen beursbalie en bestel hem vandaag nog op Druk-Lokaal.nl! Verkrijgbaar in twee varianten: met doek of van re-board. Ook is bij de Soft-Image variant enkel een doek of enkel een balie-systeem te bestellen. Mocht je dus de balie willen aanpassen, bestel je gewoon een ander doek.
receptiebalie
Beursbalie Mobiele balie Ruimste keuze! Expo Display Service.
Een mooie beursbalie of mobiele balie trekt de aandacht op beurzen en bij presentaties en demonstraties. Daarnaast zijn ze heel praktisch om spullen uit het zicht van beursbezoekers in op te bergen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat er een prachtige print op je balie komt in lijn met de rest van je beurs presentatie.
Verlichte beursbalie.
Verlichte beursbalie Luma. De verlichte beursbalie Luma zijn demontabele en zeer licht en kunnen optioneel worden uitgevoerd met backlight verlichting vanuit de binnenzijde balie. De print wordt gemaakt op een licht doorlatend materiaal waardoor uw boodschap opvallender overkomt. In de verlichte beurs balie zijn leggers aanwezig voor het opbergen van folders.
heeft u een balie voor de beurs nodig?
Beheer van de catering. Na de beurs. Over ons Landing. Leverings en garantievoorwaarden. Creatieve oplossing wereld bloeddonordag. Gerealiseerde projecten 3. Norm-Systems Expo in Rental Buyers Guide. Gerealiseerde projecten 2. Nieuw in assortiment: Fabric Frame. Nieuw: Link wall Koppelbare banners. Nieuw: demontabale roldeurkast met opdruk. Nieuw in het assortiment: Expolinc Magnetic Frame. Banner Outdoor systemen. Meer weten over een product? Vul onderstaande gegevens in en druk op verzenden. Wij nemen dan zsm contact met u op. Maak een keuze De heer. terug Home Producten Balies Balies landing. Hieronder ziet u een overzicht van onze balies. Klik op een van de onderstaande tegels voor meer uitvoeringen. Expand Podium Case. Hoogwardige balie met kastfunctie, tijdens transport tevens opbergkoffer voor beurswand.

Contacteer ons