Resultaten voor beurs balie

beurs balie
Beurs en presentatiebalies bestellen Drukwerkdeal.nl.
Nadat je de beursbalie als simpel bouwpakket hebt opgebouwd, kan jij de blits maken op elke beurs of bijeenkomst. Inclusief handige opbergvakjes aan de achterzijde. Licht maar uitzonderlijk sterk materiaal kan met gemak 25kg dragen. Milieuvriendelijk en gemakkelijk recyclebaar. Enkelzijdig, full color bedrukt. Afmetingen Beursbalie Re-board 90cm 90x42x100cm Beursbalie Re-board 150cm 148x40x100cm Beursbalie Re-board hoek 122x53x110 cm. Trek de aandacht op jouw stand of evenement met een volledig gepersonaliseerde beursbalie rits. Een uniek systeem met een handige ritssluiting. Gereedschap is overbodig! De balies bestaan uit een aluminium frame en twee MDF platen, die dienst doen als boven en onderzijde. De balie omspan je met een doek van elastisch decotex.
baliebel
Beursbalie bestellen Druk-Lokaal.nl.
Home Presentatie Beursbalie. Sta je op een beurs en wil je een goede indruk maken op je relaties? Ontwerp je eigen beursbalie en bestel hem vandaag nog op Druk-Lokaal.nl! Verkrijgbaar in twee varianten: met doek of van re-board. Ook is bij de Soft-Image variant enkel een doek of enkel een balie-systeem te bestellen. Mocht je dus de balie willen aanpassen, bestel je gewoon een ander doek.
wasmachine
Verlichte beursbalie.
Verlichte beursbalie Luma. De verlichte beursbalie Luma zijn demontabele en zeer licht en kunnen optioneel worden uitgevoerd met backlight verlichting vanuit de binnenzijde balie. De print wordt gemaakt op een licht doorlatend materiaal waardoor uw boodschap opvallender overkomt. In de verlichte beurs balie zijn leggers aanwezig voor het opbergen van folders.
uitvaartverzorging
Design Beurs Balie Huren Voor Beursstand of Evenement.
Indien u ervoor kiest om een beurs balie te huren en u heeft deze laten bedrukken dan raden wij aan om de balie in het wit te verlichten zodat het beeld goed naar voren komt. De Comida en Modus beursbalie zijn prima zelf te voorzien van een beeldmerk.
Beursbalie opzetten? YouTube.
Het beste relatiegeschenk is een lekker relatiegeschenk Duration: 055. Drukwerkdeal.nl 296 views. video modulaire beurswand of beursstand deel 1 Duration: 155. ExpoDisplayServiceNL 1138, views. Video van Highline Counter mobiele balie of beursbalie Duration: 126. ExpoDisplayServiceNL 299 views. Mammietalks op 9 maanden beurs Duration: 056.
Balie nodig voor een beurs of pop-up winkel? Drukbedrijf.nl.
Alle balies kunnen worden voorzien van een full color print. De print is verwisselbaar dus voor een volgende beurs laat je eenvoudig een nieuwe print maken. Je balie ontwerp is eenvoudig te maken met gebruik van onze werktekeningen. Kies uit drie verschillende soorten.
Beurs balie en beurs counters en beurstafels Professionele counters en betaalbaar.
Magnetic Banner kaarthouder. BudgetDisplay al meer dan 15 jaar uw 24 uurs displayspecialist. Al onze prints zijn brandwerend en hierdoor geschikt voor beurzen en events. Wij hebben de productie in eigen huis voor onze klanten in heel Nederland en Belgie.
Beursbalie.
Een beursbalie is perfect te gebruiken als aanspreekpunt voor uw klanten tijdens een beurs of evenement. Deze mobiele beursbalie wordt uitgevoerd in uw eigen ontwerp en is daarmee de eyecatcher van uw bedrijf. Met de mobiele beursbalie presenteert u niet alleen uw bedrijf, maar heeft u ook de mogelijkheid om producten en brochures te presenteren. De mobiele beursbalie is eenvoudig op te zetten en te vervoeren en wordt geleverd met handige draagtas. Full color print. Extreem stabiel door gebogen vorm. Afmeting van het bovenblad is 91x48 cm. Zichtbeeld is 60 cm breed. Hoogte balie 93 cm.
Transportkist annex beursbalie.
een balie met eigen herkenbare uitstraling en die zich onderscheidt t.a.v. de concurrentie en bovendien eenvoudig en snel is op te bouwen. De transportkist van Van Abswoude Standbouw is een transportkist en beursbalie inéén! Robuust, met in de transportkist ruimte om hierin eigen materiaal zoals tvs, banners, kubussen of ander decoratie of promotiemateriaal op te slaan en mee te nemen. De transportkist is uitgevoerd met 4 geremde zwenkwielen om het vervoer zo optimaal mogelijk te maken. Alle informatie over de transportkist kunt u hier in PDF formaat downloaden. De transportkist annex beursbalie is een unieke alles-in-één oplossing voor uw mobiele presentatie op beurs of congres.

Contacteer ons