Resultaten voor beurs balie

beurs balie
Beurs en presentatiebalies bestellen Drukwerkdeal.nl.
Nadat je de beursbalie als simpel bouwpakket hebt opgebouwd, kan jij de blits maken op elke beurs of bijeenkomst. Inclusief handige opbergvakjes aan de achterzijde. Licht maar uitzonderlijk sterk materiaal kan met gemak 25kg dragen. Milieuvriendelijk en gemakkelijk recyclebaar. Enkelzijdig, full color bedrukt. Afmetingen Beursbalie Re-board 90cm 90x42x100cm Beursbalie Re-board 150cm 148x40x100cm Beursbalie Re-board hoek 122x53x110 cm. Trek de aandacht op jouw stand of evenement met een volledig gepersonaliseerde beursbalie rits. Een uniek systeem met een handige ritssluiting. Gereedschap is overbodig! De balies bestaan uit een aluminium frame en twee MDF platen, die dienst doen als boven en onderzijde. De balie omspan je met een doek van elastisch decotex.
kantoor balie
Beurs Balie bedrukken.nl Probo.nl.
Houd er rekening mee dat Dekostof licht doorschijnend is, met name bij een wit ontwerp. Lichtgewicht Beurs balie voor beurzen en evenementen. Bij een goede presentatie op beurzen en evenementen hoort ook een mobiele Beurs balie. Een lichtgewicht pop-up balie die je binnen 5 minuten op zet.
balie maken
Beursbalie Mobiele balie Ruimste keuze! Expo Display Service.
Een mooie beursbalie of mobiele balie trekt de aandacht op beurzen en bij presentaties en demonstraties. Daarnaast zijn ze heel praktisch om spullen uit het zicht van beursbezoekers in op te bergen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat er een prachtige print op je balie komt in lijn met de rest van je beurs presentatie.
philips
Beursbalie op maat gemaakt Bestel nu bij ABC Display.
ABC Display biedt u een uitgebreid programma aan van diverse balies. Van een eenvoudige beurs balie voor verkooppromotie tot bijzondere, stevige en prachtige counters, met geïntegreerde vitrines welke in hoogte verschillen. De beurs balie is gemakkelijk te plaatsen en te vervoeren, zoals u van ABC Display gewend bent.
instellen
Beurs balie en beurs counters en beurstafels Professionele counters en betaalbaar beurs counters.
BudgetDisplay al meer dan 15 jaar uw 24 uurs displayspecialist. Al onze prints zijn brandwerend en hierdoor geschikt voor beurzen en events. Wij hebben de productie in eigen huis voor onze klanten in heel Nederland en Belgie. De bestelling kunt u doen via de website.
heeft u een balie voor de beurs nodig?
Juiste tone of voice op de beurs. Creatieve oplossing wereld bloeddonordag. Gerealiseerde projecten 3. Norm-Systems Expo in Rental Buyers Guide. Gerealiseerde projecten 2. Nieuw in assortiment: Fabric Frame. Nieuw: Link wall Koppelbare banners. Nieuw: demontabale roldeurkast met opdruk. Nieuw in het assortiment: Expolinc Magnetic Frame. Banner Outdoor systemen. Meer weten over een product? Vul onderstaande gegevens in en druk op verzenden. Wij nemen dan zsm contact met u op. Maak een keuze De heer. terug Home Producten Balies Balies landing. Hieronder ziet u een overzicht van onze balies. Klik op een van de onderstaande tegels voor meer uitvoeringen. Expand Podium Case. Hoogwardige balie met kastfunctie, tijdens transport tevens opbergkoffer voor beurswand.
Balie nodig voor een beurs of pop-up winkel? Drukbedrijf.nl.
De beursdesk maakt je stand compleet en zorgt voor een professionele uitstraling. Alle balies kunnen worden voorzien van een full color print. De print is verwisselbaar dus voor een volgende beurs laat je eenvoudig een nieuwe print maken. Je balie ontwerp is eenvoudig te maken met gebruik van onze werktekeningen.

Contacteer ons

´┐Ż