Resultaten voor folderrekken en brochurehouders

folderrekken en brochurehouders
Inklapbaar folderrek A4 A3 van Standex.
Maak een keuze De heer. terug Home Producten Brochurehouders Standex. Prijs op aanvraag Standex. Het folderrek is aan beide zijden te gebruiken, geheel inklapbaar en wordt geleverd met een stevige draagkoffer. Het folderrek is leverbaar met geperforeerde houten panelen of helder plexiglas, zowel in A4 als A3 formaat.
folderhouder
Folderrekken bestellen Drukzo.
De Folderrekken die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website. Als jouw materiaalsoort, oplage of afwerking er niet tussen staat, vraag dan gerust een offerte aan in de meeste gevallen heb je binnen 1 werkdag een offerte. Is je aanvraag erg complex dan kan dit langer duren. Voor welk formaat brochures zijn de brochurehouders geschikt? De brochurehouders zijn geschikt voor brochures tot en met A4 formaat.
receptie toonbank
Folderhouder in metaaluitvoeringen.
Wand wordt geleverd met 18 x 3 slag gevouwen A4 en 9 A4 folderhouders. Deze kan men naar eigen inzicht inhangen. formaat: geschikt voor A4-3 slag gevouwen A4. breedte: 750 mm; hoogte: 1000 mm.; Model 3 vakken A4 hoog 600mm 4.
Folderrek
Wand folderrek Kem Artline 4x A6 ArchiefkastenDirect.nl.
Toebehoren / Combinaties. Wand folderrek uitvoering: 4 brochurehouders boven elkaar voor DIN A6. De metalen rug is zilverkleurig en wordt met RVS bevestigingsmateriaal aan de wand bevestigd. b18x d65, x h102cm, vuldiepte per vak 33cm, Dit wandrek is geschikt voor A6 brochures.
Folderrek
Folderhouder en Brochurehouders en folderrekken. Formaten A5, A4, A3 BudgetDisplay.NL.
Magnetic Banner kaarthouder. BudgetDisplay al meer dan 15 jaar uw 24 uurs displayspecialist. Al onze prints zijn brandwerend en hierdoor geschikt voor beurzen en events. Wij hebben de productie in eigen huis voor onze klanten in heel Nederland en Belgie.
piston koffiemachine
Brochurehouder Folderrekken A3 A4 Groot assortiment.
Folderrekken zijn lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen rekken voor A4 en A3 folders en brochures. De brochurehouders zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met diverse kenmerken. Zo hebben we brochurehouders met een carrousel, op wielen of juist een brochurehouder met 1 folderbak en diverse folderrekken van aluminium frames die inklapbaar zijn.
Impression
Folderrekken en folderhouders voor elke folder Manutan.
Gaat het bijvoorbeeld om A3, A4, 1/3 A4 DIN lang, A5, A6 folders of portrait of landscape formaten? En hoeveel vakken wenst u? Zaken om rekening mee te houden. Mobiel, inklapbaar of vast: een andere overweging is de manier van bevestiging. Zo zijn er folderrekken die u aan de wand kunt bevestigen of varianten met wielen die u eenvoudig verplaatst.
Brochurehouders of Folderrekken nodig? Bestel snel folderhouders online Webshop krekels tenten vlaggen banners.
Home / BROCHURE HOUDERS. De Brochurehouders en Folderrekken van Krekels zijn het item om je beursstand af te maken. Deze brochure houders zijn beschikbaar in verschillen materialen en afmetingen. Brochure houder business zigzag. Brochure houder Professional. Stokkelaar 3 9160 Lokeren België.
Wandfolderhouders, Pagina 1.
Nog geen klant? Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen! Wilt u liever eerst een account aanmaken? Meld u hier aan. Andere benamingen: Folderhouders, Folderrekken, Folderstandaard. Verwante categorie: Folderrekken. Een brochurehouder is ideaal om uw leaflets, folders of brochures te presenteren.

Contacteer ons